skip to Main Content

HOMEBYSTUART X FRAMEDBYNIEN

Brandingshoot bij mij thuis

5 jaar lang heb ik samen met Jeroen hard gewerkt en ons huis van top tot teen verbouwd. Het resultaat? Een lichte woning met veel natuurlijke materialen. Een plek waar je de hele dag een vakantiegevoel ervaart. Lichte kleuren, natuurlijke materialen en een zen-uitstraling. Sinds kort is ook onze mediterraanse tuin helemaal af, die het plaatje helemaal compleet maakt.

Dit huis biedt mogelijkheden, niet alleen voor onszelf, maar ook voor jou! Samen met mijn beste vriendin Nienke Kathmann van Framed by Nien slaan we een nieuwe richting in. Nienke heeft van haar hobby, fotograferen, haar werk gemaakt. Ze maakt prachtige beelden die je ook op deze pagina ziet. Zelfs ik, die niet graag op de foto sta, weet ze toch goed voor de lens te krijgen.

Dit gunnen we jou ook! Daarom bieden wij vanaf nu brandingshoots aan.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een mailtje via homebystuart@gmail.com met daarin info over jouw wensen voor de shoot. Heb je al een Pinterest pagina met inspiratiebeelden? Graag! Die mag je met ons delen. Vervolgens gaan wij aan de slag met dat Pinterestboard en maken we een plan voor de shoot. Input nodig van ons? Ook dat kan. Samen zorgen we in ieder geval voor het beste eindresultaat.

We kijken uit naar de shoot die we met jou gaan doen!

Uiteraard is Nienke ook apart te benaderen voor een shoot op een door jou uitgekozen locatie. Daarnaast is het ook mogelijk om onze locatie te gebruiken als bedrijf voor jouw eigen shoots. Neem daarvoor contact met ons op.

Liefs,

Nienke & Eva
Praktische informatie
  • Omgeving Arnhem – Nijmegen
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Woonhuis
PORTFOLIO
Back To Top
Zoeken