skip to Main Content

Even voorstellen…

Over mij

Want wie ben ik eigenlijk? Je bent hier terecht gekomen vanuit mijn Instagram, TikTok of waar dan ook en daar ben ik niet enorm veel in beeld te zien (working on it!!). Ik houd niet zo van op de foto gaan maar vind het wel altijd leuk om te zien wie er achter andere accounts zitten. Dus hier een stukkie over mij.

Mijn naam is Eva en op 2 juli 2018 heb ik samen met Jeroen ons eerste (vrijstaand) huis gekocht, we beseffen ons dat dat niet een normale starterswoning is. Maar met wat hulp en geluk is hebben we het toch voor elkaar gekregen. Een klushuis, tot grote blijdschap van Jeroen. Jeroen is namelijk architect en zijn droom was (is…) om een huis te bouwen; nogal een onrealistisch plan als starter en dus bood dit huis toch heel veel kansen om het grotendeels te maken naar eigen zin. Het is namelijk een soort blok, met een schuin dak. Genoeg mogelijkheden dus! En dat huis zelf bouwen… Misschien ooit.

Klushuis

Als je mij een jaar daarvoor had gezegd dat ik een klushuis ging kopen had ik je aangekeken alsof ik water zag branden. No way. Maar tóch begon de passie van Jeroen, ook mijn passie te worden. Ik werd helemaal enthousiast van het idee dat alles naar eigen wens zou worden en vind het ook echt tot mijn verbazing onwijs leuk om ons huis steeds een stukje verder op te knappen. Natuurlijk ook met de nodige tegenslagen, zoals bij elke verbouwing. En dus ook hier aardig wat tranen laten vallen. Waar, in godsnaam, waren/zijn we aan begonnen. Ik quote mijn moeder; Jeetje Eef, toen ik wel eens naar huis reed dacht ik; mijn god waar zijn die twee mee bezig. Haha, ik kan zelf ook nauwelijks geloven in wat voor een bouwval we af en toe leven en hebben geleefd. Maar het was en is het allemaal dubbel en dwars waard! De bovenverdieping kunnen we afvinken, maar nu beneden nog… Alles over deze (toekomstige) verbouwingen, per kamer, kun je teruglezen onder het kopje ‘Blogs’.

Hoe verder we komen in het verbouwen van onze woning, hoe verder onze stijl zich ook ontwikkelt. We zijn allebei dol op mooie, en vooral natuurlijke materialen. Rustige aardetinten gecombineerd met stoer zwart. Dit is ook wel het fijne geweest aan ‘sloom’ verbouwen doordat we (bijna) alles zelf doen. Je hebt zo veel tijd om opnieuw naar het ontwerp te kijken en aan te passen waardoor het uiteindelijk ook helemaal is zoals we willen. Heerlijk om samen eindeloos te kletsen over ideeën en we vullen elkaar daar ook in aan. Wel door het eerst compleet van elkaar af te kraken, om uiteindelijk tot een nog beter idee te komen. Maar ook op veel vlakken vertrouw ik Jeroen zijn expertise en laat ik keuzes aan hem over.

Interieurstylist

Ik heb om die reden ook een opleiding afgerond als interieurstylist bij de NHA. Ik heb al meerdere opdrachten mogen uitvoeren voor klanten. Zo leuk! Op deze pagina vind je meer info over het interieuradvies wat ik je kan geven en zie je stukken uit interieuropdrachten als voorbeeld.

Vanuit hier ontdek ik dus steeds een beetje meer wat ik leuk vind en (ver)bouwen we ondertussen rustig verder aan ons droomhuis. En door de vele, vele vragen via mijn sociale platformen over hoe we dingen hebben aangepakt en gemaakt; een website. Alles komt hier aan bod; hoe hebben we de ontwerpen gemaakt, waar komt de inspiratie vandaan, hoe hebben wij het uitgevoerd en hoe is dat ons bevallen. Maar ook DIY’s, binnenkijkers bij jullie en wie weet, nog veel meer.

Hopelijk heb ik je interesse gewekt en blijf je af en toe een kijkje nemen op mijn website!

Liefs,

Eva
Back To Top
Zoeken