skip to Main Content

SAMENWERKEN

Samenwerken

Sinds 2020 ben ik actief op mijn Instagram pagina, de eerste jaren heb ik ervaren als een leerschool op het gebied van content creëren. Ik heb al voor veel mooie bedrijven content mogen maken zoals The Flagstones Company, Goossens, Walra, Sandcloud, Rituals, Basiclabel, Keessmit Tuinmeubelen en nog veel meer. Of deze samenwerking nou ontstonden in het teken van een winactie, content op websites of om meer bereik te genereren. Sommige eenmalig maar ook een paar merken waar ik al langer mee samenwerk. Ik vind het allemaal even leuk. Wel vind ik het belangrijk om samen te werken met bedrijven waarbij ik ook echt het gevoel heb dat zij bij mij passen, en ik bij hen.

Sinds 2022 is mijn website gelanceerd en breid ik mijn samenwerkingen ook uit in blogs. Maar ook op TikTok ben ik te vinden. Een van de nieuwste online platforms met een mega bereik. En ook al mijn Instagram-posts worden op mijn Pinterest pagina gedeeld.

Wat kan ik voor jou betekenen?

  • Contentcreatie op Instagram (in de vorm van story, post of reel)
  • Contentcreatie op TikTok (in de vorm van een filmpje)
  • Product fotografie
  • Een blog op mijn website met fotografie van het product
  • Ons huis als shootlocatie is in overleg mogelijk

Natuurlijk is er altijd meer mogelijk en ik vind het super leuk om op een open wijze contact te hebben over nieuwe creatieve ideeën. Het aller belangrijst is dat we samen een zo’n goed mogelijke samenwerking neer zetten. Ben je geïnteresseerd om met mij samen te werken? Stuur me dan een mailtje via homebystuart@gmail.com.

Liefs,

Eva
Back To Top
Zoeken