skip to Main Content

Advies in 3D

3D Interieuradvies

Ga je binnenkort verhuizen naar je nieuwbouwwoning en weet je niet hoe je de standaard indeling gezellig moet maken? Ben je eindeloos aan het twijfelen en heb je die ene doorslag nodig. Of ben je misschien je huidige interieur helemaal zat en is het tijd voor iets anders?

Misschien helpt een moodboard je een beetje, maar een 3D beeld van je nieuwe slaapkamer, woonkamer of badkamer is toch wel dé manier om duidelijk te krijgen of dit je nieuwe project wordt. Na een verbouwing van inmiddels al 4 jaar weet ik als geen ander dat je iets wilt visualiseren voordat je er ook echt je geld, tijd en moeite in gaat steken. 3D beelden hebben mij zo geholpen met een bepaalde doorslag, of het nou om wandlampjes ging of juist de grootte van je bed. En het helpt me nog steeds. Je ziet in 3D meteen of het klopt ja of nee. Daarom vind ik het zo fijn om juist met interieuradviezen ook enkel hier op te focussen. Het is zo tof om het advies door te bladeren waarin je van een moodboard, meubelbeelden naar uiteindelijk een paar beelden gaat waarin alles in een keer samen komt. Ik geloof er in dat je op deze manier meteen je klant kunt overtuigen, of niet. Dat is ook het leuke ervan. Samen bezig zijn en tot een geweldig eindresultaat komen. Dat is het doel.

En ik kan je hierbij helpen!

Werkwijze

Naast dat het belangrijk is dat ik de afmetingen van de ruimte weet, wil ik het liefst zo goed mogelijk de woonstijl leren kennen. Hierbij heb ik jouw hulp nodig! Je zult aan de slag moeten op Pinterest om een aantal beelden te zoeken die weergeven wat jouw/jullie stijl is. Deze handvaten zijn voor mij essentieel om een goed gevoel te krijgen bij jullie wensen. Dit mag je aanvullen met informatie die van belang zijn voor mij om het perfecte advies te geven. Denk aan vaststaande elementen of meubels waar je echt niet van af wilt. Aan de hand van het Pinterest moodboard en informatie ga ik aan de slag met het intekenen van de woning en is het mijn tijd om los te gaan met mijn ideeën en visualiseer ik deze meteen 3D in Sketchup.

Het uiteindelijke document verstuur ik via de e-mail en per post. Hieronder een lijstje van wat je kunt verwachten.

  • moodboard
  • plattegrond met indeling
  • materialenplan
  • meubelplan
  • verlichtingsplan
  • 3D impressies
  • verkooppunten
  • tussenpresentatie (evt. één aanpassingsronde mogelijk)
  • stalenpakket*

*Het is mogelijk om per post, naast het complete document, ook een stalenpakket te ontvangen, dit kan goed helpen bij het maken van definitieve keuzes.

 

Kosten

De kosten voor een interieurplan verschilt in de grootte van de ruimte. Voor een grote ruimte zoals woonkamer incl. keuken begint de investering vanaf €900,- (excl. BTW). Dit is afhankelijk van het aantal m2. Kleinere ruimtes zoals een slaapkamer, badkamer of hal kosten minder.

Geen enkel huis is hetzelfde en er is altijd maatwerk mogelijk, ik kijk daarom graag eerst mee in de ruimte en maak aan de hand daarvan een definitieve offerte.

Digitaal

Het hele werkproces verloopt digitaal. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om iedereen te helpen en zijn er geen reiskosten.

Mochten we er niet makkelijk uitkomen is het altijd mogelijk om te (video)bellen.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden, heb je nog vragen of wil je een keertje sparren? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op. Of mail mij rechtstreeks via homebystuart@gmail.com. Ik hoop dat we elkaar snel spreken!

PORTFOLIO

Back To Top
Zoeken