skip to Main Content

Alles over onze

Badkamer

Ja ja… dé Insta en Pinterest famous badkamer. Haha. Even zonder gekkigheid; WOW?! Vanaf dat de badkamer af is, ging mijn account in een stijgende lijn omhoog. Ik werd ineens gedeeld door accounts met miljoenen(!!) volgers. Ik wist niet wat me overkwam.

Maar hoe is die badkamer er nou gekomen? Ik vind het leuk om reacties te lezen onder de gedeelde posts en daar zie ik veel teksten als; nou, gelukkig hoef ik het niet schoon te maken, ja dit is onbetaalbaar, dat bad staat op een gekke plek. Maar natuurlijk ook onwijs veel leuke reacties en complimenten. Maar hey, ik kan je vast verklappen; wij hebben niet de loterij gewonnen. En ik vind het daarom ook leuk om er eens meer over te vertellen en ook eens te vertellen hoeveel het ons nou heeft gekost etc. En ik kan je ook verklappen dat deze badkamer er niet in 2 weekjes of een maand stond; maar in ongeveer een half jaar. En wij bijna al die tijd in een krappe nooddouche hebben gedoucht. Wat we overigens vanaf dag 1 dat de badkamer klaar was, alweer waren vergeten. Instagram laat alles er zo heerlijk makkelijk uit zien.

Het idee ontstond in onze eerste verre reis samen naar Bali. je wel eens in Bali geweest bent, dan weet je waar ik het over ga hebben… Die badkamers daar; niet normaal, zó mooi! Ik denk dat die stijl daar onze rode draad is geweest in het ontwerp van de badkamer. Het moest rustig ogen, met mooie natuurlijke materialen. Je zult het niet geloven maar het eerste ontwerp was een hele donkere, zwart betegelde badkamer. What? Nou we kunnen in ieder geval wel stellen dat we alle opties naast elkaar hebben gelegd.

BLOGS

Wastafel van IKEA lades

Want wat als je iets in je hoofd hebt maar het niet online kunt vinden.…

LEES VERDER

Steenstrips op de badkamer

Onze badkamer is gebaseerd op onze reizen in Bali. Die sfeer wilden we ook in…

LEES VERDER

Beton-ciré op de badkamer

Onze badkamer is smal maar lang en daarom wilden we, vanwege de stenen muur de…

LEES VERDER
Back To Top
Zoeken